2015-08-28 01:47:47• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Fordítson több gondot a diétára

Napi horoszkóp augusztus 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ön most nyitottá válik mindenre, jobban vágyik majd a kalandokra, és vakmerőbb is lesz, mint egyébként. Azzal azonban vigyázzon, nehogy a meglévő párkapcsolatát is kockára tegye egy románc kedvéért…

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz kedvezőtlen kapcsolatban van a Plútóval. Most ne számítson komoly anyagi gyarapodásra. Most kicsit szűkebbre kell húznia a nadrágszíjat – ha így tesz, hamar túljuthat ezen a nehezebb időszakon!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Most igazán elemében van, könnyen megszeretteti magát mindenkivel. Sok hódolója akad, úgyhogy ha egyedülálló, akkor semmiképp se töltse otthon az estét, menjen el inkább egy szórakozóhelyre a barátaival.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Most megismerkedhet valakivel, aki valóra váltja az álmait - egy olyan társ érkezhet az életébe, aki őszintén ragaszkodik önhöz, és körbeveszi gyengédsége ezernyi jelével. Ha vannak gyermekei, akkor most különösen sok örömöt okoznak önnek.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Vénusz együtt áll a Marssal. Figyeljen jobban a kedvesére és a gyermekeire, hogy elkerülhessék a komolyabb problémákat. Ne legyen ellenségeskedés önök között, tisztázza idejében a konfliktusokat! Most nem másokat kell legyőznie, hanem saját magán kell uralkodnia, ehhez pedig sok türelemre és bölcsességre van szüksége.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Jó hangulatban telik az egész nap, lendületesen halad a munkájával. Arra azonban vigyázzon, hogy ne terhelje túl magát, ha lehet, akkor ma ne túlórázzon. A párjára jobban oda kellene figyelnie, most szüksége van az ön támogatására. Ha egyedülálló, akkor találkozzon a barátaival, igazán kellemes beszélgetésekben lehet része.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ön kézben tudja tartani a dolgokat, megvan önben az ehhez szükséges nyugalom és erő. Nagy hasznát veszi ennek most a gyermeknevelésben, a velük való foglalkozásban. A munkahelyén is sikerekre számíthat, a főnöke is elismeri a hozzáértését.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Szívesen flörtöl, könnyebben megy bele új szerelmi kalandokba, esetleg olyan új hobbit választ magának, amelyből sok öröme származhat. Most nagy igénye van az önkifejezésre, és arra, hogy megmutassa magát a világnak! Ne legyen bátortalan, sikerélményekben lehet része, ha felvállalja önmagát.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Fordítson több gondot a diétára, egészségére, higiéniára. Vigyázzon arra, hogy mindig nett legyen, és ne legyen Ön körül összevisszaság. A sport segíti abban, hogy a gondolatait is „rendben tartsa”.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A szokottnál is megnyugtatóbban hat majd a munkatársaira, a kollégáira. Megbecsülésnek örvend, mert oda tud figyelni mások szakmai észrevételeire. A távolabbi rokonságának tagjaival is jó viszonyt ápol. Harmónia minden területen – erre számíthat most!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A mai bolygóállások különös érzelmi töltettel rendelkeznek, váltakozva hol levertté, hol kirobbanóvá teszik az ön hangulatát. Most nagyon szeszélyes lesz, ez a párkapcsolatában is érezteti hatását. Idegesen reagál mindenre. Próbálja meg nagyobb veszekedések nélkül átvészelni a mai napot!

Halak: II. 19. - III. 20.
Ma nagyon romantikus hangulatban van. Ráadásul a bolygók különleges aurát vonnak ön köré, ami mágikusan vonzóvá teszi önt. Éljen ennek az erejével, ismerkedjen, flörtöljön, mert ma párra lelhet!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: